Tuin onderhouden

Tuinonderhoud bij R. Gongriep Hoveniers

Tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin te behouden zoals hij bedoeld is. De kunst van goed tuinonderhoud is het behouden van het juiste beeld volgens uw tuinontwerp. Als hovenier ben ik een échte onderhoudsspecialist met een groot (groen) hart.

Ik weet precies wat uw tuin nodig heeft en welke planten, struiken of bomen extra aandacht verdienen. Door mijn vakkennis weet ik het maximale uit uw tuin te halen, waardoor u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Tuinonderhoud werkzaamheden

De werkzaamheden die bij tuinonderhoud horen kunnen zeer divers zijn. Het onderhouden van uw vijver, onkruidbeheersing, blad ruimen, beplanten, snoeien en bollen poten zijn slechts enkele voorbeelden.

Ook voor het onderhouden van uw gazon kunt u bij ons terecht. Het maaien, verticuteren en bemesten van uw gazon verzorgen wij ook graag voor u. Door regelmatig onderhoud halen wij als specialisten het beste uit uw planten naar boven. Het terugsnoeien van uw planten op het juiste moment verlengt bijvoorbeeld de bloeitijd. Goed snoeien zorgt ook voor mooie volle bomen, struiken en planten en de beheersbaarheid van uw tuin.

Tuinonderhoud werkzaamheden
Tuinonderhoud op maat

Tuinonderhoud op maat

Bij hoveniersbedrijf R.Gongiep kiest u voor tuinonderhoud op maat. U kiest zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt uit wilt laten uitvoeren door ons. Wij bieden hierbij tevens een onderhoudsabonnement aan naar het aantal gewenste keren onderhoud per jaar. De vakantiebeurt is ook heel praktisch, na uw vakantie ligt uw tuin er weer perfect bij.

Onderhoudscontract

Elke tuin heeft onderhoud en zorg nodig om het mooiste beeld te behouden. U kunt uw tuin voor eigen rekening nemen, maar een vakbekwaam hovenier erbij betrekken is geen overbodige luxe. Zo behoudt u de juiste kwaliteit van uw tuin en worden de heesters, vaste planten en hagen of bomen op de juiste manier behandeld, met het juiste materiaal en gereedschap. Hoveniersbedrijf R. Gongriep staat voor u klaar om deze kwaliteit te leveren. Daarna kan hij u een hoop werk uit handen nemen. Het onderhoud zal worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groot tuinonderhoud

Het groot tuinonderhoud gebeurt doorgaans 1 of 2 keer per jaar, doorgaans in het voor- en / of najaar. De werkzaamheden van groot tuinonderhoud bestaan onder andere uit het snoeien, 20% uitdunnen van heesters, en het verticuteren, beluchten, maaien en bemesten van het gras.

Groot tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud gebeurt doorgaans zo’n 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden zijn onder andere het snoeien van hagen, het bijwerken van graskanten, verticuteren, beluchten, maaien en bemesten van het gras, onkruid verwijderen en het straatwerk schoonspuiten door middel van een hogedrukreiniger.

Maandelijks tuinonderhoud

Bij maandelijks tuinonderhoud wordt uw tuin één keer per maand in topvorm gebracht en onderhouden. De werkzaamheden bestaan bij maandelijks tuinonderhoud uit onder andere het snoeien, onkruid wieden, gras maaien en graskanten bijwerken en het schoonmaken van eventuele waterpartijen.